"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!Mind az állattartással foglalkozó kistermelőknek, mind a nagytermelőknek húsbavágó kérdés a versenyelőny: a termelt áru versenyképessége a piacon és az asztalon.

Nem versenyre kelünk. Aki a pályán van, annak a verseny nem választás kérdése, hanem adva van! Vannak győztesek és vannak vesztesek.

Ebben a meccsben mi Önnek és az Ön termékei vásárlóinak szurkolunk. Gólpasszokkal szolgáljuk ki Önt. Önnek kell gólokat rúgni!

Az állattartókat négy nagy kihívás éri. Egyszerre kell
- jó minőségű terméket előállítani,
- minél nagyobb mennyiségben,
- gazdaságosan és nyilván
- környezetbarát módon.

Nem könnyű ezt teljesíteni. Különösen kompromisszumok nélkül.

Az állattartók négy feladatában az EKO-PHARMA KFT. támogatni akarja a kompromisszum mentes állattartást.

Az EKOVIT® és a MÉHBARÁT® APIVIT® készítményeink tuningolják az állatokat, hogy egészséges szervezetük, idegrendszerük, emésztőrendszerük, immunrendszerük, mozgásszerveik fejlődjenek ki, és szervezetük működésében, táplálékhasznosításában érvényesüljenek a genetikájuk szerinti legjobb értékmérő tulajdonságaik.

Gyógynövény alapanyagú termékeink fejlesztésénél fontos volt az EKO/ÖKO szempont: gyártásuknál és alkalmazásuknál egyszerre vettük figyelembe mind az ökológiai, azaz környezeti, mind az ökonómiai, azaz gazdasági követelményeket.

Az EKODIÁR®, EKVARIN® és a MÉHBARÁT® APIDIÁR® termékeink turbó hatása a tenyésztési cél legjobb, leggazdaságosabb elérését támogatják.

- Az MÉHBARÁT® APIDIÁR® termékek a méreg és gyógyszer nélküli méhészkedést, és a jó minőségű, szermaradvány mentes méhészeti termékeket,
- az EKODIÁR® termékek a gyógyszer nélküli háziállat-tartást, kisebb elhullással, jobb termékminőséggel, jobb takarmányhasznosítással,
- az EKVARIN® termékek a méreg nélküli, hatékony halikrakeltetést és a gyógyszer nélküli, jó minőségű halhústermelést szolgálják.

Az állattartó nem dönthet arról, hogy versenybe száll-e. Beleszületik egy nagy társas mérkőzésbe. Feladata, hogy teljesítse a kihívásokat, magyarán: minél több gólt rúgjon!

Mi azzal tudjuk segíteni, hogy minél több gólpasszt adunk!
Mert az állattartók sikere nemcsak vásárlóik öröme, de a mi örömünk is.

Jó egészséget kíván: dr. Sümegi Mihály
TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Elolvasom

TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

TURBOTUNING JÓSZÁGAINAK! VERSENYELŐNY – KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Ezekre még szüksége lehet?!