Szentlőrinci Gazdanapok 2016.08.12-14.

A kiállítás helyszíne: Szentlőrinc, Kiállítás és rendezvénycentrum

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ idén rendezi 23. agrárvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat. Szakvásár lévén évről évre változatlanul tartjuk magunkat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adtunk teret.

http://bmvk-gazdanapok.eu

innoLignum Sopron 2016. szeptember 8-10.

Helyszíne: Sopron, MKB Aréna és környéke

Kiállítóink kérésére meghosszabbítottuk a kiállítás időtartamát, így az idei évben már 4 napon keresztül várjuk az érdeklődőket.

Megcélzott tevékenységi körök:

Erdészeti és faipari gépek (nagyipari és kisipari gépek, szerszámok, traktorok, terepjárók, quadok) A fa felhasználása (készházak, tetőszerkezet, épületasztalos ipar, lap-lemezipar, felületkezelő anyagok, vasalat- és szerelvénygyártók, bútoripari cégek, parketták, szaunák, lépcsők, szoftverek) Energetika és tüzeléstechnika (fa és pellet tüzelésű kályhák, kazánok, biotüzelés, megújuló energia) Erdei sportok és turizmus (nordic walking, túrázás, erdei túrák szervezése) Játszótéri faeszközök, utcabútorok, fa kerti bútorok

Találkozzunk a hazai erdészet és faipar fellegvárában

http://www.innolignumsopron.hu

Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok:

2016. AUGUSZTUS 31 – SZEPTEMBER 3.

Napi nyitva tar­tás:
Szeptember 10–12. 9.00–18.00 óráig
Szeptember 13. 9.00–17.00 óráig

Regiszt­rá­ció:
A bejáratok­nál fakultatív regisztráció működik. A regisztrált látogatók kedvezményes belépőjegy vásárlásra jogosultak.

Belépőjegy:
1.500 Ft — regisztráció nélkül, 1.000 Ft — regisztrációval
18 éven aluliaknak, diákoknak és bábolnai lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes.

Parkolójegy:
1.000 Ft/nap Látogatói parkolás a P1, P2 parkolókban lehetséges. A parkolók megközelítése a bábolnai körforgalom után a Mészáros utca, Tárkány út irányt követve lehetséges.

A kiállítás helyszíne:
Bábolna, Ménesbirtok

AGROmashEXPO 2016.01.28-31

Az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow ismételten egy időben, egy helyen került megrendezésre. 270 kiállító 36.000 négyzetméteren mutatta be a szinte teljes hazai kínálatot. A széleskörű választékot közel 41.000 látogató tekintette meg.

Az AGROmashEXPO – AgrárgépShow-n kiállított a hazai gépforgalmazó piac színe-java, a piacvezető cégektől a kisebbekig.

A hazai gépgyártók, és gépforgalmazók ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel újdonságaikat. A teljes területet megtöltő kiállítás összesen 7 pavilonban és mintegv háromezer négyzetméter szabad területen zajlott.

Társkiállításként 2015-ben is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás rendezésére került sor. A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőséget jelentett, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

http://www.agromashexpo.hu

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2016.05.19.- 05.22.

2016-ban már huszonharmadik alkalommal várunk minden kiállítót és kedves érdeklődőt az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra május 19-22-ig Hódmezővásárhelyen.

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.

A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztő országok mintája alapján.

A küllemében is lenyűgöző állatkiállítói terület évről-évre több t enyészállatnak ad helyet. A kellemes hangulatú, magyaros stílusú, nádfedeles, fa szerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezőgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.

Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi- és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be Hódmezővásárhelyen.

A kiállítás tematikája:

- állattenyésztés, tenyészállat kiállítás (szarvasmarha, ló, sertés, juh, kecske, baromfi)
- állattenyésztéshez kapcsolódó technológiák, eszközök
- takarmányozás
- élelmiszeripar
- mezőgazdasági gépek
- mezőgazdasági informatikai eszközök
- műtrágyák, növényvédő szerek
- integráció
- környezetvédelem
- vetőmagok
- kiegészítő rendezvények minden korosztály részére

http://www.mezogazdaexpo.hu
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR