"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

EcoNova napelemcsalád - Work-Investment Kft.

+36 30 440 7387
info@econova.hu
http://www.econova.hu
https://www.facebook.com/econova2016

EcoNova napelemcsalád 300W feletti teljesítmény, homogén fekete felület.
Prana egyhelyiséges hővisszanyerős szellőzőrendszerek magyarországi forgalmazása
Wanas központi szellőző rendszerek magyarországi forgalmazása
Templari levegő-víz típusú hőszivattyúk magyarországi forgalmazása
VentilClima fancoil berendezések magyarországi forgalmazása

EcoNova – Megújuló energia rendszerek teljes körűen

Az EcoNova a környezetbarát, innovatív technológiák terjesztését, megújuló energiaforrások hasznosítását tűzte ki célul. Úgy gondoljuk, hogy a megújuló energiák hasznosítása: befektetés. Nemcsak pénzügyi befektetés, de befektetés egy tisztább, fenntarthatóbb jövőbe, környezetünk védelme, gyermekeink érdekében is. Egy hosszútávú befektetés célja a legmagasabb stabil hozam elérése, a legnagyobb biztonság mellett. Ezért a legmagasabb hatékonyságot és hosszútávú megbízhatóságot kínáljuk, a lehető legjobb ár-értéken. Olyan energiatakarékos megoldásokat, amelyekkel az épületeink még fenntarthatóbbak, élhetőbbek lehetnek. Hiszünk abban, hogy a minőségi megoldások nagyobb biztonsággal, hosszabb távon jobban megtérülnek. Ezért elkötelezettek vagyunk a legújabb innovációk, Európai mércével mért minőség mellett.

Vállalkozásunk alapításakor elsődleges szempont a minőség és hatékonyság volt, ezért olyan gyártókat kerestünk meg, amelyek Európa szerte a minőséget képviselik és az alapelvük a termékeik folyamatos fejlesztése. A kereskedelem mellett további szolgáltatásokat is kínálunk, mint tanácsadás, pályázatírás, rendszertervezés, épületgépészeti és napelem tervezés, kivitelezés, karbantartás és garanciális javítás.

Elsődleges irányként a napelemes rendszerek telepítését határoztuk meg. Az EcoNova által forgalmazott napelemek magas minőségű poli- és monokristályos napelem modulok az Európai Unión belül, minősített gyártóüzemben készülnek. A napelem gyártója családi vállalkozásból nagyvállalattá nőtt vállalat, amely 30 éves építőipari gyártási és piaci tapasztalatát felhasználva 2011-ben indította el az első fotovoltaikus modul gyártósorát. Az elmúlt években 20 MW-ról 120 MW-ra növelte kapacitását, ezzel közép-Európa egyik legjelentősebb gyártója lett.

A napelemes rendszerek megvalósításánál fontos elem a hatékonyság, ezért ügyfeleink igényeihez igazodva ma már nagyrészt Solaredge „okos” rendszereket telepítünk, optimalizált panelekkel. A napelem mellet a hőszivattyús és klímarendszerek forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozunk. A hőszivattyú környezetbarát módon, gazdaságosan és hatékonyan állítja elő a hőenergiát, mely a fűtéshez, hűtéshez vagy a melegvíz előállításához szükséges. Az olasz Templari céggel több éve kapcsolatban vagyunk, aki a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően valóban kiváló minőségű, megbízható termékcsaládot kínálunk. A Templari hőszivattyúi rendre előkelő helyezéseket érnek el különböző teszteken. A Nyugat-Európában népszerű termékeket ajánljuk a kisebb családi házaktól egészen az intézmények, társasházak fűtési és hűtési igényeinek kiszolgálására.

A Templari „KITA” új generációs, legmagasabb hatékonyságú A+++ levegő/víz hőszivattyú, amely hosszú időn keresztül, megbízhatóan biztosítja a fűtést, a hűtést és a melegvíz készítést, akár kiegészítő elektromos fűtés vagy kazán nélkü is. A gyártó K&F részlege új konstukciójú megoldásaival a KITA hőszivattyú új mércét állít a többi hőszivattyúnak.

Hővisszanyerős szellőzőrendszer megoldásaink

Az EcoNova álatal forgalmazott Prana helyiségenkénti hőcserélős szellőzőventillátor esetén már a fejlesztésébe is lehetőségünk volt bekapcsolódni, a gyártóval való szoros kapcsolatnak és rendszeres kommunikációnak köszönhetően számos újítási javaslatunkat láthatjuk viszont a 2019. évi modellekben.

Hagyományos szellőztetés esetén a lakás télen kihűl, nyáron felmelegszik, azonban helyi hővisszanyerős készülék esetén az elhasznált levegőt eltávolítjuk a szobákból, a hideg levegőt kívülről a falba épített hőcserélőn keresztül felmelegítve vezetjük be. 2-4 db fali készülék beépítésével – légcsatorna csövezés kiépítése nélkül is – akár a teljes lakás vagy ház légcsere szükségletét biztosítani lehet.

Ajánljuk a Prana termékeket családi házakba, társasházakba, de akár nagyobb intézményekbe is. Központi hővisszanyerős szellőzési megoldásként a lengyel Wanas cég által gyártott berendezésekre esett a választásunk. Sokéves munka a szellőztető és fűtési iparban, a tapasztalatok és a teremtés iránti szenvedély eredményeként energiatakarékos és tartós, megbízható rekuperátorokat sikerül megalkotni. A végfelhasználók igényeire alapozott termékfejlesztés magas szintű kényelmet és takarékosságot biztosító termékpalettát hozott létre főként a lakossági szektor részére. A kiváló minőségű Wanas szellőzőgépek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is.

A termékeket az intelligens megoldások jellemzik, a szellőzőgépeket a kezdetektől intelligens érintőképernyős szabályzóval kínáljuk, amelyet vezetékesen a lakótérbe helyezve kényelmesen irányítható a rendszer immáron akár okostelefonos alkalmazással is.

Cégünk személyre szabott fűtési és hűtési rendszereket kínál, amelyek bármilyen környezetben professzionálisan és kompetens módon alkalmazhatók. Partnerünk, a Ventilclima által gyártott termékek mindig a legnagyobb kényelmet és kiváló közérzetet biztosítanak, maximális rugalmasságot és kiemelt figyelmet fordítva az Ügyfeleink igényeire. A Ventilclima a kezdetektől fogva saját védjegye alatt tervezi, fejleszti és értékesíti kiváló minőség-ár arányú berendezéseit. A termékkel és a szolgáltatásokkal szembeni megnövekedett minőségi, valamint az energiamegtakarításra vonatkozó igények kielégítése tette lehetővé, hogy a Ventilclima jól ismert név legyen Olaszországban, külföldön és az EcoNova-n keresztül immáron Magyarországon is.

A Ventilclima által gyártott berendezések rendelkeznek a FanCoil termékek tekintetében az egyik legismertebb és legfontosabb Eurovent minősítéssel. Ez egyben garancia is a termékek kiváló minőségére. Bízunk benne, hogy a jövőben az EcoNova által forgalmazott termékekkel számos helyen találkozhatnak ügyfeleink és megelégedéssel használják az általunk telepített rendszereket.


EcoNova napelemcsalád - Work-Investment Kft.

EcoNova napelemcsalád - Work-Investment Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!