"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

DIGITALIZÁCIÓ, MÉRÉSTECHNIKA ÉS KARBANTARTÁSTECHNIKACégünk, az EuroScale Kft a speciális a kenéstechnika és mérlegtechnika ágait felölelően, a világ vezető gyártóinak képviseletét látja el a közép-európai területen.

A japán TOPCON rakodómérlegei, szállítószalag, siló-mérő, vagy hozam és vetéstámogató rendszerei, valamint permetező-elektronikái mellett, a Groeneveld és Bekamax, és számos olasz gyártó kézi és központi zsírzó-termékeit kínáljuk a hazai mezőgazdasági vállalkozásoknak. Vadonatúj, kibővített alapterületű gyártó- és szerelőcsarnokunk kibővített raktárkészlete 24 órás alkatrész-kiszállítást, országos, képzett szakembergárdánk gyors és hatékony segítséget és lehetőséget adnak nem csupán a helyszíni javítások elvégzésére, de nagyobb felújításokra is.

Hamarosan bevezetésre kerülő TELE-SZERVIZ szolgáltatásunkban pedig azon vállalkozók, szerelők munkáját tudjuk támogatni távsegítséggel, akik megfelelő szerviztapasztalattal rendelkeznek, és magunk végzik el a szükséges javításokat. Több évtizedes tapasztalataink a fedélzeti mérlegekkel biztosítják a pontos és legmegfelelőbb mérőrendszer beállítását, legyen szó silókról, szállítószalagokról vagy teleszkópos rakodókról, megelőzve a túlterheléseket, és pontos elszámolást kínálva.

Kínálatunkban szinte minden típusú hídmérleg, plattform-mérleg (tengelysúlymérő „papucs”), vagy fedélzetre szerelt mérőegység megtalálható. Honlapunkon igyekeztünk jól kiemelni mindazon termékeinket, amelyek a mezőgazdasági munkafolyamatokat automatizálják vagy ellenőrzik, valamint támogatják a munkagépek és adapterek karbantartását és állagmegóvását. Új termékkörünk, a túlnyomásos kabinfileterek és aktív motor-előszűrők nem csupán az üzemi költségeket csökkentik, de jelentősen megnövelik aoz új, EURO-5 és EURO-6 motorok élettartamát is.

A 6. generációs automata kenőpatronok a keverők, szállítószalagok, prések, stb. csapágykenésének korszerű, és olcsó automata zsírzását látják el. Az egyedi és speciális mérő-, szűrő- és kenőrendszereink felgyorsítják és egyszerűsítik a munkát, a hatékonyság javulásából pedig extra profitot biztosítunk. Együttműködésünk a legtöbb gépforgalmazóval pedig megbízható hátteret és logisztikát biztosít a szervizmunkában. Szolgáltatásainkra és termékeinkre 1 vagy 2, esetenként kiterjesztett garanciát is biztosítunk. Várjuk érdeklődésüket és megkeresésüket a korrekt, és gyors ajánlatok érdekében.

Fekete-Kovács Győző okl.gépészmérnök
EuroScale Mobiltechnika Kft


EuroScale Mobiltechnika Kft.- KÖZPONTI ZSÍRZÓK – TELESZKÓPOS-RAKODÓ MÉRLEGEK

EuroScale Mobiltechnika Kft.- KÖZPONTI ZSÍRZÓK – TELESZKÓPOS-RAKODÓ MÉRLEGEK

EuroScale Mobiltechnika Kft.- KÖZPONTI ZSÍRZÓK – TELESZKÓPOS-RAKODÓ MÉRLEGEK

EuroScale Mobiltechnika Kft.- KÖZPONTI ZSÍRZÓK – TELESZKÓPOS-RAKODÓ MÉRLEGEK

EuroScale Mobiltechnika Kft.- KÖZPONTI ZSÍRZÓK – TELESZKÓPOS-RAKODÓ MÉRLEGEK

Ezekre még szüksége lehet?!