Az oldalt ennyien láttogatták:


Limagrain Magyarország

Facebook

http://www.lgseeds.hu

Kimagasló Hozam, Plusz haszon LG hibridekkel

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több mint másfél évtizedben sok ezer termelő használta, használja vetőmagjainkat, köztük sokan a kezdetektől napjainkig. A mögöttünk álló évek nehézségei – árvizek, belvizek, aszályok ellenére is a szemünk előtt zajlott az az örömteli folyamat, melynek során a termelő gazdaságok erősödtek, anyagi függőségeik csökkentek, az alkalmazott technológiáik színvonala és a szakmai felkészültségük egyre javult. Alkalmazkodnunk kellett a természet és a gazdasági környezet okozta új kihívásokhoz.

Gondoljanak csak a Clearfield® vagy a Clearfield® Plus gyomirtási rendszer elengedhetetlen részét képező napraforgó hibridekre, amely az LG hibridek estében szádor-rezisztenicá- val is párosulhat, az úgynevezett SUNEO márkacsoportba tartoznak. A napraforgó szádor régóta ismert parazita, amely évről-évre szinte minden régióban megjelenik egyes táblákon. (lásd fotón) Extrém esetekben Magyarországon is okozhat szignifikáns, akár 30%-os terméscsökkenést. Az ellene való védekezés leghatékonyabb módja a rezisztens hibridek vetése.

A Limagrain rendelkezik olyan hibridekkel, amelyek nem csak a Magyarországon ismert A-E, hanem az ezeknél virulensebb, G rasszal szemben is rezisztensek.

Hivatásunk a mezőgazdaság: Tiszteljük a természetet és azokat, akik benne dolgoznak és a földből élnek.

Legjobb tudásunk szerint dolgozunk, soha sem tévesztve szem elől az Önök érdekeit, kívánságait. Válaszokat keresünk és találunk azokra a kérdésekre, amelyek szakmánk sajátosságaiból adódóan újra és újra megfogalmazódnak. Szinte minden főbb növényfajban tudnak a termesztéstechnológiához igazodó fajtát, hibridet ajánlani, felhasználva a Limagrain egész országra kiterjedő kísérleti rendszerét, valamint a független szakmai szervezetek teszt eredményeit is. Fejlesztéseink nem álltak meg, hiszen ebben az évben, újabb napraforgó hibrideket, új kukoricát vezetünk be a piacra.

Bódis Zoltán Regionális kereskedelmi Vezető

Mórocz Péter Termékfejleszési Vezető

VETŐMAG, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, ŐSZI ÁRPA, ŐSZI BÚZA, ŐSZI KÁPOSZTAREPCE, Limagrain Magyarország

VETŐMAG, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, ŐSZI ÁRPA, ŐSZI BÚZA, ŐSZI KÁPOSZTAREPCE, Limagrain Magyarország

hozzászólás:

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR