Az oldalt ennyien láttogatták:


Interex Kft.

8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14/b.
Fax: +36 22 506-628
+36 22 506-627
interex@interex.hu
http://www.interex.huBidé, átalakítás nélkül! A Toilette Nett® az övön aluli tisztaság érzése!

Már 18 éve forgalmazzuk a Toilette Nett® bidé WC-ülőke berendezést, ami tökéletesen megoldja mind a bidé, mind a WC funkciót ugyanazon a kerámián. Választékunkban megtalálhatóak antibakteriális változatok is, melyek nagyobb higiéniai biztonságot nyújtanak a bidé használat során. Valamennyi termékünk a hagyományos bidé biztonságos tisztálkodási komfortját nyújtja, kompromisszumok nélkül.

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke bidé funkciós wc-ülőkék megtalálhatóak az ország számos fürdőszoba szaküzletében! Árainkkal és a kivitelezéshez kapcsolódó információkkal kapcsolatban keresse országos viszonteladó hálózatunk tagjait!

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke termékek minden tekintetben megfelelnek a szabványoknak, hatályos előírásoknak.
A Toilette Nett® bidé WC-ülőke ipari felhasználásra bevizsgálva: ÉMI-EAB sz: A - 1 147/1995
A Toilette Nett® bidé WC-ülőke forma és védjegyoltalom alatt áll!

Bidé wc-ülőke

Bidé WC-ülőke típusok
Termék információk
Kiknek ajánljuk

A poliészter-műgyanta kivitelű Toilette Nett® bidé WC-ülőke bidé berendezések, exkluzív megjelenésükkel a legmagasabb esztétikai igényt is kielégítik, míg a kedvezőbb áru, duroplast műanyagból készült Toilette Nett® bidé WC-ülőke változatok felületén a baktériumok nem képesek életben maradni, a gyártásuk során alkalmazott korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke a következő típusválasztékban kapható:

Hagyományos rendszerű és falra függesztett wc-khez tervezett Toilette Nett® bidé WC-ülőke típusok, melyek kialakítása olyan, hogy a bekötés a lehető legesztétikusabban kivitelezhető legyen, (a Toilette Nett® bidé WC-ülőke bekötéséhez szükséges csövekből a lehető legkevesebb legyen látható.):

Elsősorban monoblokkos kerámiákhoz kifejlesztett kivitel, melynek kialakítása lehető véteszi, hogy a Toilette Nett® bidé WC-ülőke olyan wc -re is felszerelhető legyen, amiknél a bekötéshez kevés hely áll rendelkezésre. A Toilette Nett® bidé WC-ülőke alábbi típusai, bár elsősorban monoblokkos kerámiákhoz ajánlottak, de hagyományos kialakítású és falra függesztett wc-khez is felszerelhetőek. Az alábbi Toilette Nett® bidé WC-ülőke típusok jellemzője még az állítható szögű kifolyócső (perlátor) is:

Toilette Nett® bidé WC-ülőke, bidé 420L - Poliészter-műgyanta kivitel.
Toilette Nett® bidé WC-ülőke, bidé 520T - ANTIBAKTERIÁLIS duroplast műanyag kivitel.
A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke azok számára készült, akiknek fontos a WC használat utáni alapos tisztálkodás.
A TOILETTE-NETT® bidé wc ülőke sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos bidé, mivel nem kell „átköltöznünk” egyik kerámiáról a másikra, hanem kényelmesen, egyhelyben ülve tisztálkodhatunk. Ha a WC-t használtuk, végezzük el az öblítést és ülve maradva, a hátunk mögötti egykarú hideg-melegvizes csaptelep megnyitása után akár kezünk használata nélkül is elérhetjük, hogy a vízszintes vízsugár testünk megfelelő részét tökéletesen tisztára mossa! A bidés wc ülőke a folyóvíz segítségével összehasonlíthatatlanul hatékonyabb tisztálkodást tesz lehetővé, mint a száraz papír!

Beépítés

Bidé WC-ülőke beépítése
Beépítés rajzok

A Toilette-Nett bidé funkciós wc-ülőke berendezés beépítése egyszerű, de mivel csatlakoztatni kell a hálózati hideg- és meleg vízvezetékhez, ezért beépítését bízzuk szakemberre!

A beépítés előkészítése:

A beépítés feltétele a hideg-melegvíz kiállás kiépítése a WC mögé. A kialakított kiállásokat célszerű sarokszelepekkel ellátni. A hideg-melegvíz kiállásokat úgy tudjuk esztétikusan kialakítani, ha a sarok szelepeket úgy helyezzük el, hogy a lehető legkevésbé látszódjanak, valamint a lehető legrövidebb legyen a távolság a Toilette-Nett bekötő csonkjai és a sarokszelepek között. Falra függesztett WC esetében a legesztétikusabb megoldás, ha a falban vezetjük el a vízvezetéket a Toilette-Nett-hez. Ebben az esetben az elzárhatóságot csempeszeleppel, vagy mágneses csempeajtó mögé rejtett sarokszelepekkel oldhatjuk meg.

A Toilette-Nett berendezések minden típusa egységesen 3/8 coll méretű csatlakozásokkal van ellátva.

Bekötése lehetséges flexibilis csővel, vagy krómozott rézcsővel.

A felszerelés menete:

A Toilette-Nett berendezések felszerelése nagyjából megegyezik egy hagyományos wc-ülőke felszerelésével. A felszereléshez szükséges alkatrészek egy egységcsomag formájában vannak mellékelve. Felszereléskor ügyeljünk rá, hogy a kerámia felülete, legyen tiszta, nedvesség és pormentes, hogy a Toilette-Nettet a lehető legstabilabban tudjuk rögzíteni. Mielőtt teljesen meghúznánk a Toilette-Nett rögzítő csavarjait, ellenőrizzük a pozícióját a kerámián. Az excentrikus felfogatásnak köszönhetően tág határokon belül pozícionálható a Toilette-Nett helyzete a kerámián. Miután beállítottuk a legideálisabb pozíciót, húzzuk meg a rögzítő csavarokat jó erősen, hogy elkerüljük a laza felfogatásból eredő későbbi problémákat.

Vigyázat! A mellékelt célszerszámmal az anyacsavar menetének megszakadását okozhatjuk túlerőltetés esetén!

Javasoljuk hálózati vízszűrő beépítését a vízvezeték rendszerbe. Ezzel kiküszöbölhető a csaptelepek szennyeződés miatti meghibásodása, valamint jelentősen megnövelhető az élettartamuk.

Garancia

A Toilette Nett® bidé WC-ülőke berendezés 2 év garanciával rendelkezik. A garancia érvényesítéséhez szabályosan kiállított, a vásárlás időpontját is igazoló számla és jótállási jegy szükséges!

Az Interex Kft. a gyártási, vagy anyaghibából eredő meghibásodást, valamint a garanciaidőn túli és a nem rendeltetésszerű használatból bekövetkező meghibásodásokat is a helyszínre történő kiszállással javít, vagy, igény szerint alkatrész utánpótlást biztosít.

Mindemellett a Toilette Nett® bidé WC-ülőke mögötti hosszú gyártói és forgalmazói tapasztalatok eredménye, hogy a Toilette Nett® bidé WC-ülőke- re nem jellemző a meghibásodás.

Az esetleg mégis bekövetkező meghibásodások mindegyike orvosolható. Minden Toilette Nett® , bidé funkciós wc ülőke függetlenül a vásárlás idejétől teljes körű szervízszolgáltatással és alkatrész utánpótlással rendelkezik.

Az Interex Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók és a kivitelezők a Toilette Nett® bidé WC-ülőke bekötésére, beszerelésére vonatkozóan minden szakmai segítséget megkapjanak.

Szakszerű beszereléssel és kíméletes használattal a Toilette Nett® bidé WC-ülőke későbbi meghibásodásának esélye szinte kizárható. A Toilette Nett® bidé WC-ülőke karbantartást csak a hazai kemény, szennyezett víz miatt igényel.

E karbantartás a Toilette Nett® bidé funkciós wc ülőke perlátorának időközönkénti tisztítását és vízkőmentesítését jelenti. Ez házilag megoldható, a Toilette Nett® bidé WC-ülőke csomagolásában található célszerszám segítségével.

Ahhoz, hogy a Toilette Nett® bidé funkciós wc ülőke hosszútávon megbízhatóan működjön, mindenképpen javasolt egy központi vízszűrő (esetleg vízlágyító) beépítése. A központi vízszűrő használata nem csak a Toilette Nett® bidé WC-ülőke, hanem a háztartásban található többi csaptelep élettartamát is jelentősen meghosszabbítja!

Minden garanciával, vagy beszereléssel kapcsolatos kérdésekre választ adunk a vevőszolgálati telefonszámunkon: 06-22-506-627

bidé átalakítás nélkül, Interex Kft.

térkép:

Nagyobb térképre váltás

hozzászólás:

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR