Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok 2014 szeptember 10-13.

Kedves Partnereink, Olvasóink,

A MintaGazda Magazin ingyenes példányaihoz a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a 4-es faháznál lehet hozzájutni.

Várjuk Önöket szeretettel!

Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok 2014 szeptember 10-13.

V. Sárbogárdi Szántóverseny hivatalos időpontja: 2014. augusztus 30!

V. Sárbogárdi Szántóverseny

forrás: https://www.facebook.com/sarbogardiszantoverseny?fref=ts

Hamarosan lejár a határidő a mezőgazdasági biztosítási díjtámogatást igénylőknek! 2014. augusztus 27.

2014. augusztus 31-ig kell megküldeniük a biztosítási szerződés másolatát azon ügyfeleknek a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak (továbbiakban: MVH), akik az egységes kérelemben igényelték a mezőgazdasági biztosítási díjtámogatást.

....tovább olvasom >>

Figyelem: Augusztus 1-én kifizetési kérelem benyújtási időszak nyílt! 2014.08.26.

2014. augusztus 1-től kezdődően ismét lehetőség nyílt az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló egyes beruházási jellegű támogatások kifizetése iránti kérelmek benyújtására az adott jogcím vonatkozásában jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfelek részére.

A kifizetési kérelmet továbbra is kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, a 2014. augusztus 1-én megnyílt időszakban - 2014. december 31-én éjfélig lehet benyújtani!

....tovább olvasom >>

III. Hajdúsági Expo 2014.augusztus 26.

Hajdúböszörmény méltán híres különleges és igényes rendezvényeiről. Idén Hajdúsági Nyár 2014 elnevezéssel egy szálra fűzzük fel hagyományos tavaszi és nyári programjainkat, ide várjuk régi és új látogatóinkat. Az augusztus hónapot átölelő színes eseménysor egyaránt szól öregeknek és fiataloknak, kicsiknek és nagyoknak, az extrém sportok és a kultúra szerelmeseinek.

....tovább olvasom >>

2014. augusztus 15.; a 2014/2015. borpiaci évben a borászati melléktermékek begyűjtéséhez alkalmazandó költségtérítési összegekről

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 125/2014. (VIII. 15.) MVH KÖZLEMÉNYE

a 2014/2015. borpiaci évben a borászati melléktermékek begyűjtéséhez alkalmazandó költségtérítési összegekről

....tovább olvasom >>

Látogasson el hozzánk a Szentlőrinci Gazdanapokon:

MintaGazda Magazin - Szentlőrinci kiállítás

Fontos határidők:

Kedves Partnereink, reklámanyagot augusztus 6.-ig tudunk fogadni a szentlőrinci kiállításra, a bábolnai kiállításra pedig augusztus 30-ig.

Címünk: Otthontár Lapcsoport - 1147 Gyarmat u. 99/b alagsor.

RAGT Vetőmag 2014 augusztus

„Az enyém jobb! Persze, hiszen Phileaxx!”

A napokban több hasonló telefont kaptam a termelőktől:

„Látta Imre kitáblázva a szomszédom kukoricáját? Na, az enyém sokkal jobban néz ki! Persze, hiszen Phileaxx!”

Bízva benne, hogy Békés megye egyik legmeghatározóbb mezőgazdasági cégénél, a Dombegyházi Agrár Zrt-nél is hasonlóan vélekednek az idén is, leültem beszélgetni Isztin Ferenccel, a Zrt vezérigazgatójával, tulajdonosával. A cégcsoport 6000 ha-on gazdálkodik, - ebből 1200 ha romániai terület- a Battonyai Agrár Zrt, valamint a Dombegyházi Agrár Zrt összesen 4800 ha.

....tovább olvasom >>

A MINTAGAZDA MAGAZIN BEMUTATKOZIK:

Szentlőrinci Gazdanapokon 2014. augusztus 8-10.
Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon 2014 09. 10-13.

Csatlakozzon hozzánk Ön is!

Mit kínálunk Önnek?

- Megjelenés egy szép kivitelű 36 oldalas magazinban
- Díjmentes reklámanyag terjesztés a kiállításokon, saját standunkon
- Hirdetési grafika szerkesztése
- Facebook megjelenés
- Internetes megjelenés weboldalunkon

Mindezt kis- és középvállalkozások részére is elérhető árakon.

Nagyvállallatok részére PR cikk megjelenési lehetőség!

Referencia: 2013 OMÉK kiállítás – Otthontár lapcsoport

Gabonahántolás

Üzletek polcain naponta találkozunk különböző hántolt termékekkel és ezeket szinte valamilyen formában naponta fogyasztjuk.

A hántolási művelet célja, a gabonafélék héjának részbeni, vagy egészbeni eltávolítása azért, hogy emberi fogyasztásra alkalmasak legyenek(pl. árpa, köles, borsó, rizs, stb.)

....tovább olvasom >>

Farm Erő Szerves Baromfi Trágya

A Farm Tojás Csoport állítja elő és forgalmazza a Farm Erő szerves baromfi trágyát, amelyet gyümölcsösökbe, szántóföldre, gyepre, szőlőbe és konyhakertekbe is ajánlanak.

Hogy miért is használható a Farm Erő eredményesen?

....tovább olvasom >>

Az AGROSZÁSZ Kft. bemutatkozik - 2014 augusztus

Az Agroszász Kft 1992-ben alakult szászvári központtal. Az akkori Termelőszövetkezet utódaként úgy gondoltuk, hogy összefogunk és tovább visszük a vállalkozást, mely már több, mint 22 éves múltra tekint vissza.

A környék legnagyobb munkáltatójaként, közel 70 főt foglalkoztatunk. A változó világ kihívásaira gyorsan reagálva, az „újra” mindig nyitottan gazdálkodunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az egykori alapító tagok gyermekei már aktívan részt vesznek a mindennapi munkában, fiatalos lendülettel viszik és fejlesztik tovább cégünk jó hírét.

....tovább olvasom >>

Acélcsarnokok mezőgazdasági igényekre: az egyszerűtől a sokoldalúig 2014 augusztus

Akár még az ősz beállta előtt új épületbe költözhet az állatállomány vagy az értékesítésre váró termény, esetleg a nagyobb géppark, hiszen a gazdaságos, környezetbarát Frisomat acélcsarnokok között minden méret könnyen és olcsón kivitelezhető

Legyen szükség kis alapterületű, egyszerű szerkezetű új terménytárolóra, vagy akár nemzetközi versenyek bonyolítására szolgáló, európai szintű lovardára, kedvező áru és gyors megoldást találunk a Frisomat modul rendszerű és anyagtakarékos acélcsarnok választékában.

A megrendelői elképzelést a legjobban kielégítő épület a folyamatos és aktív együttműködés eredménye. A Frisomat szakemberei és tervezőpartnerei az egyes csarnoktípusokban rejlő műszaki lehetőségek részletes ismeretével segítenek abban, hogy mely típus alkalmazásával vehetjük birtokunkba leggyorsabban új tároló, vagy állattartó épületünket.

....tovább olvasom >>

Szervestrágyázás Plantella Organik-kal - 2014 augusztus

Hamarosan beköszönt az ősz és döntenünk kell, hogy földjeink tápanyag utánpótlására milyen módszert választunk. Azt is mérlegelnünk kell, mi a fontosabb:
a termésnövelés vagy a talaj védelme. Ha mindkettőre szeretnénk a hangsúlyt fektetni, akkor Plantella Organik-kal trágyázzunk.

....tovább olvasom >>

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

Olvasd el online a MintaGazda Magazint 2014 augusztus 11.

MintaGazda Magazin - online újság

2014 szeptember 26.

MintaGazda Magazin - online újság
A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR

Referenciák:

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin mezőgazdaság, állattenyésztés, erdészet, halászat, agrárinfo, Minta Gazda Magazin

Ingyenes terjesztésű reklámmagazin. Mi ez és miért jó?

A reklámmagazin az ingyenes, bedobós újságoknak egy bővítetett komolyabb megjelenési formája mely, legalább fele részben cikkeket és fele részben reklámot tartalmaz. Önálló borítóval jelenik meg, szép, igényes kivitelű termék.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a bedobós, reklámújságok nagy része nem képvisel értéket a közönség számára. Sokan vélik a személyes szabadságuk korlátozásának, erőltetettnek. Igaz nagy számban jut el a lakossághoz, de csekély a célirányossága.

Miért jó cégemet egy reklámmagazinban hirdetni?

A reklámmagazint kiállításokon, az oda érkező célirányosan kereső, fizetőképes látogatók körében terjesztjük díjmentesen, a pultunkhoz lépve elvehető. (nem tukmáljuk, hiszen így is szívesen elviszik)

Mivel a kiadvány érdekes cikkeket tartalmaz, így az értéket képvisel az olvasó számára, azt elteszi, otthonában többször átlapozza, a cikkeket elolvassa.

Az eleve kereső szándékkal a kiállításra érkező látogató számára, fontosak a magazinban szereplő reklámok, mert megkönnyítik számára a megfelelő szolgáltatás, termék elérését.

Bizalmat érez a hirdetők termékei és szolgáltatásai iránt, mivel egy igényes kivitelű magazinban találja meg azokat.