"Az, aki arra használja ügyességét és alkotó képzeletét,

hogy meglássa, milyen sokat tud adni száz forintért, ahelyett, hogy azt keresse, milyen keveset tud adni száz forintért, sikerre van ítélve."

Fenntartható szarvasmarha-tenyésztés a XXI. században - Vonzó és dinamikus jövőképA 100 százalékban magyar magántulajdonú Inter-Mix Mezőgazdasági Kereskedelmi Kft. 1998-ban alakult. Fő tevékenységünk kezdetben borjak és tejhasznú tehenek takarmányozása, takarmány-kereskedelme, valamint takarmányo- zással kapcsolatos szakmai tanácsadás volt.

A kereskedelmi, szaktanácsadási és szerviztevékenységünket szakmai előadásokkal, konferenciák rendezésével egészítjük ki külföldi partnereink szakembereinek bevonásával. Az Inter-Mix Kft célja, hogy szakmai és nemzetközi kitekintést és megoldásokat adjon a magyar szarvasmarha-ágazatban dolgozó szakembereknek a szarvasmarhatartás és -tenyésztés területén a XXI. században bekövetkező kihívásokra.

Úgy véljük, a magyarországi szarvasmarha-tenyésztés a magyar agrárium egyik régi múltra visszatekintő ágazata, amely előtt komoly szakmai és gazdasági jövő állhat. A jövőnek a magyar gazdák számára való megfelelő alakításához azonban, véleményünk szerint, szükséges felhasználni a legmodernebb auto- matizálási és digitális technológiát és a hagyományos agrármérnöki tudást is.

A kettő megfelelő ötvözete, illetve elegye új távlatokat nyithat az egész magyar mezőgazdaság számára, megerősítve ezzel az ágazat versenyképességét, a magyar gazdaság teljesítményéhez való hozzájárulását és a magyar lakosság jó minőségű, magyar élelmiszerrel való ellátását.

A mai divatirányzatok és trendek fokozatosan


Fenntartható szarvasmarha-tenyésztés  a XXI. században - Vonzó és dinamikus jövőkép

Fenntartható szarvasmarha-tenyésztés a XXI. században - Vonzó és dinamikus jövőkép

Elolvasom

Fenntartható szarvasmarha-tenyésztés  a XXI. században - Vonzó és dinamikus jövőkép

Fenntartható szarvasmarha-tenyésztés  a XXI. században - Vonzó és dinamikus jövőkép

Ezekre még szüksége lehet?!