Az oldalt ennyien láttogatták:


Convoy Truck Shop

+36 70 251 0422
elek.imre@t-online.hu
http://uniszolg.huAKCIÓ! 10.000.- Ft felett egyszeri 500Ft. kedvezmény a megrendelés végösszegéből.
Beváltható: 2017.08.01.-től 2017.09.30.-ig. Kupon kód: raBydDSF

Minden ami a kamionozáshoz kell, egy helyen!

Cégünk 1991-ben alakult Pécsen. Azóta nagykereskedésen kívül öt saját, közvetlenül értékesítő üzletünk és két webáruházunk nyílt. Boltjaink megtalálhatóak Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Győrben és Pécsen. Termékeink 90%-át közvetlenül importáljuk, Európa szinte minden országában van partnerünk, főként beszállítók, de akadnak szép számban vásárlók az országhatáron kívül is.

Főként kamion és teherautó felszerelések kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Az elmúlt néhány évben azonban egyre több megrendelésünk érkezik a mezőgazdasági szektorból is. Termékkínálatunk sokrétű. A professzionális rakományrögzítő eszközöktől a ledes munkalámpákon és a villogólámpákon át a modern kényelmi felszerelésekig mindent megtalálhat, amire teherszállítás, nemzetközi fuvarozás során szüksége lehet.

A legtöbb teherautó és kamion típushoz való tükör, lámpa vagy típusspecifikus kiegészítő elérhető boltjaink mindegyikében, vagy akár otthonról is kényelmesen megrendelheti a kívánt termékeket a www.convoy.hu weboldalon.

Összes termékünk megfelel a hatályos európai uniós előírásnak, legyen szó fényvisszaverő tábláról, lámpáról, elektronikus eszközről vagy rakomány rögzítő hevederről.

KAMION FELSZERELÉSEK, TEHERAUTÓ FELSZERELÉSEK, Convoy Truck Shop

KAMION FELSZERELÉSEK, TEHERAUTÓ FELSZERELÉSEK, Convoy Truck Shop

hozzászólás:

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR