Az oldalt ennyien láttogatták:


Agroconnect Kft.

4118 Mezőpeterd, Petőfi Sándor u. 2.
+36 20 279 11 90
+36 20 570 2821
marketing@agroconnect.hu

www.agroconnect.huA Rolmako kompaktorokat, a szántást követő egymenetes magágykészítésre tervezték. Ez egymenetben 6 munkaműveletet jelent. A váz konstrukciós sajátosságai közzé tartozik, hogy függesztett változatai bármikor átalakíthatóak vontatott kivitellé. Legkisebb méretben, 2,5 méter munkaszéleséggel lehet rendelni, maximum 6 méteres változatig. Kedvező árkialakítás érdekében a 4 méteres változatát fix vázzal is gyártják.

Tavaszi és őszi magágyelőkészítéshez egyaránt javasoljuk. Előnyt jelent, hogy talaj és növénykúltura alakulása alapján változtathatóak a kapák és a hátsó henger típusai. Így kiváló minőségű, aprómorzsás, optimálisan lezárt magágyat kapunk. Ez egyaránt ideális az aprómagvú, sekélyen csirázó növényeknek, és 10 cm feletti munkamélysége a mélyebben csirázó nagyszeműeknek.

Jellemzően a kompaktorokra, jól ismert felépítése a vontatott változatnak: Traktornyomlazító, front simító, front pálcás henger, kapák (2 sorban SX vagy SG, 4 sorban SU vagy SA), Crossckil elmunkáló henger, munkát lezáró hátsó simító.

A legnépszerűbb SX típusú laprúgós, lúdtalp kapák amiknek az egyedi munkaszélessége 26 cm. Az SG típusú kapák egyedi munkaszélesség szintén 26 cm, míg az SU és SA kapáké 5 és 6 cm. * A gép súlyai standard csövespálcás hengerrel van feltüntetve, egyébb hengertípusokkal ez változik.

A Rolmako U684 Kompaktor aktuális listaára euróban, áfa nélkül a népszerű 3 méteres függesztett változatra SX laprugós, lúdtalpkapákkal és Crossckil hengerrel 4.000 euro feletti. A legnagyobb vontatott változatának ugyanezzel a kialakítással 16.800 euro.

Összehasonlítva más gyártó hasonló termékével, a Rolmako U684 kompaktor egy kimagaslóan versenyképes, minőségi termék verhetetlen és alkudható áron.

További információkkal és megrendeléssel kalcsolatban keresse fel honlapunkat vagy érdeklődjön a hirdetésben megadott elérhetőségek bármelyikén!

Várjuk megkeresését.

Katona Róbert
Agrármérnök
Agroconnect Kft

MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, Rolmako  kompaktorok, Agroconnect Kft.

MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK, Rolmako  kompaktorok, Agroconnect Kft.

térkép:hozzászólás:

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON:

A NAP VICCE

NÉVNAP


NAPTÁR